Geniet van een weekend yoga en mindfulness

Berichten

Nieuws / Berichten 115 Views

Heb je zin om er even tussenuit te gaan? Een weekend helemaal voor jezelf? Dan tip ik je graag deze yoga en mindfulness retraite van Youki in Zeeland. Met een leuke korting voor Oh My Yoga lezers!

Een heel weekend waarin je niks hoeft te doen. Behalve dan, (eindelijk) je boek uitlezen, heerlijk ontspannen in de sauna en je vooral lekker laten verzorgen. Om je daarna over te geven aan de yoga les, een workshop mindfulness of een fijne massage. Klinkt goed, of niet? Het kan tijdens de yoga en mindfulness weekend retraite van Youki die wordt georganiseerd van vrijag 26 tot en met zondag 28 mei.

Yoga retraite op Yogabee

Foto's sfeer Yogabee

Je verblijft dit weekend op de locatie Yogabee, een prachtig, modern verbouwd en luxe landhuis, met een grote leefkeuken, een relaxte woonkamer en luxe slaapkamers. Er is een overdekt zwembad met sauna en op loopafstand vind je bos, weilanden en het strand. Het programma biedt voldoende vrije tijd, dus heb je zin om even uit te waaien op het strand, een boswandeling te maken of een duik in het zwembad te nemen, dan kan dit allemaal tijdens het weekend.

Yoga en mindfulness

Wat het weekend uniek maakt, is de focus op yoga en mindfulness. De yogalessen zijn een combinatie van Hatha Yoga, Flow Yoga en Yin Yoga, geschikt voor iedereen en zeer toegankelijk. De lessen worden door Simone Heijhoff verzorgd, zij staat bekend om haar liefdevolle aandacht en verbinding maken met je lichaam aan de hand van een thema.

Simone heeft ruime ervaring en expertise in mindfulness en is één van de drie Nederlanders gecertificeerd als Search Inside Yourself Trainer. Dit is een op mindfulness gebaseerd leiderschapsprogramma dat ontwikkeld werd binnen Google. Tijdens de lessen en interactieve workshop deelt ze haar kennis en expertise. Tijdens het weekend geeft ze ook een mindfulness workshop ‘Minder stress, meer succes’. Meer over Simone lees je op haar website: Youki.nl.

Gezond eten en drinken

Voeding is een belangrijk onderdeel tijdens dit weekend, er staan bewuste, vegetarische maaltijden op het menu. Er worden zoveel mogelijk seizoensproducten gebruikt.

Cadeau aan jezelf

MIndfulness en yoga

Het yoga en mindfulness weekend is letterlijk een cadeau aan jezelf. Vaak (weet ik uit eigen ervaring) is het lastig om wat tijd voor jezelf vrij te maken. Laat staan een weekend lang. Ik heb ook ervaren hoe heerlijk het kan zijn als je je eraan overgeeft en echt tijd voor jezelf neemt. Geen drukke agenda, geen verplichtingen, niks moeten…

Wil jij er dit weekend (26 t/m 28 mei 2017) ook bij zijn? Dan heb ik leuk nieuws! Om dit mooie cadeau voor jou nog iets toegankelijker te maken, mag ik jou namens Youki een korting aanbieden op het weekend van 50 euro. Vermeld bij je boeking op Youki.nl de kortingscode OHMY2017.

Programma en meer:

Wil je meer weten over het programma tijdens het weekend, de locatie en de prijzen voor het weekend, dan raad ik je aan om te kijken op Youki.nl. Je vindt hier ook meer foto’s van de locatie Yogabee.

The post Geniet van een weekend yoga en mindfulness appeared first on Oh My Yoga.

Comments