Start buiten-yoga seizoen!

Berichten

Nieuws / Berichten 96 Views

Goed nieuws voor de outdoor yoga lovers! Mooi weer kan ik je helaas niet brengen, hooguit heel hard op hopen. In ieder geval voor 7 mei. Dan is namelijk de officiële start van het buiten-yoga seizoen 2017. De website Buiten-Yoga.nl en We Unite luiden gezamenlijk het seizoen in op het strand van Zandvoort met een fantastisch yoga programma.

The place to be op zondag 7 mei is strandtent Azurro in Zandvoort. Op deze eerste officiële buiten-yoga dag verbinden deelnemers zich (weer) met de natuur en met zichzelf. Want wat is er nu lekkerder dan (eindelijk weer) yoga doen in de buitenlucht. De opening van het yoga-seizoen is van 11.00 tot 23.00 uur en voor iedereen toegankelijk. Ter ere van de aankomende zomer wordt om twee uur het seizoen officieel geopend met een gezamenlijke zonnegroet. In een speciaal programma – waarin verschillende workshops, activiteiten en optredens een plek hebben – krijgen de rest van de dag alle facetten van yoga een eigen zandpodium. De opening van het seizoen wordt afgesloten met een muzikaal optreden en bijpassend feest.

Massa zonnegroetYoga zandvoort 2

“In de buitenlucht yoga-oefeningen doen geeft mij de ultieme verbinding tussen mezelf en de natuur,” vertelt Jennifer Schregel, organisator van de seizoensopening en oprichter van Buiten-Yoga. “Naast tal van voordelen voor je gezondheid, ga je met yoga terug naar jezelf, terug naar je innerlijke rust. En die rust wordt nóg beter voelbaar in de natuur. Een briesje langs je wang, zand of gras onder je voeten, frisse lucht. Die natuurlijke ‘ingrediënten’ maken de yoga-oefeningen buiten nog intenser en zorgen voor diepere ontspanning. Met het zomerseizoen in aantocht kunnen we haast alle dagen weer naar buiten voor onze dagelijkse oefeningen.  Wij mensen zijn altijd bezig met ons te gedragen zoals we denken dat van ons verwacht wordt, maar anders zouden we net zulke bokkesprongen maken als de koeien die voor het eerst naar buiten mogen in de lente!”

Yoga-tour op maat

Yoga zandvoort - start seizoen buiten-yoga

Tijdens het event vinden verschillende activiteiten en yoga-lessen plaats in de buitenlucht. Bezoekers kunnen kiezen voor workshops vinyasa-yoga en elementenyoga, maar ook Afrikaans dansen, suppen, klankschaalhealing en een mindful strandwandeling staan op het programma. De dag is voor beginnende en ervaren yogi’s en iedereen die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met yoga en andere vormen van wellness voor lichaam en brein. Iedereen die de smaak van buiten-yoga te pakken heeft, kan via de website van Buiten-Yoga een yoga-tour organiseren. Met het invoeren van een datum, yoga-stijl en soort locatie kan Nederland op yoga-gebied worden ontdekt.

Klik hier voor deelname aan het Buiten-Yoga event in Zandvoort.

Meer weten? Check:logo Buiten-yoga

Buiten-yoga

Buiten-yoga.nl is een platform dat yoga-liefhebbers met elkaar verbindt door het delen van yoga-lessen in de buitenlucht. Op Buiten-Yoga staat een uitgebreid overzicht van yogalessen op buiten-locaties in Nederland. Buiten-yoga is in 2016 opgezet door Jennifer Schregel.

Over We Unite
De community We Unite richt zich op de samenwerking tussen mensen en organisaties, daar waar het leven wordt verrijkt op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, verdieping en zingeving.

The post Start buiten-yoga seizoen! appeared first on Oh My Yoga.

Comments