Vind je yoga vakantie op Relax.nl

Berichten

Nieuws / Berichten 81 Views

Eén site waar je alle yoga, wellness en mindfulness reizen en retreats vindt, dat kan nu op Relax.nl. Er worden steeds meer reizen en workshops aangeboden waarbij ontspannen centraal staat, wat het zoeken naar een ‘break’ er niet makkelijker op maakt. Handig dus dat er een site is dat een totaaloverzicht biedt van deze reizen, in binnen- en buitenland.

Yoga vakantie marktplaats

Relax.nl website

Of je nu een weekend wilt onthaasten op de Veluwe of yoga wilt combineren met zon, zee en strand. Relax.nl is the place to be!

Relax.nl is een marktplaats voor yoga en mindfulness vakanties. De site is opgericht vanuit de gedachte om het liefhebbers van yoga, mindfulness en wellness makkelijker te maken een vakantie, workshop of retreat te vinden. Er zijn een aantal grote (online) reisbureaus voor yogareizen, maar vaak ontbreekt het bij deze reizen aan kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Of er hangt een behoorlijk prijskaartje aan zo’n reis. De kleinschalige yogavakanties worden vaak door yogascholen en/of yogaleraren zelf aangeboden op hun website. Waardoor je ze moeilijk of bijna niet kunt vinden.

Relax.nl maakt yogavakanties makkelijker vindbaar en daardoor toegankelijker voor een grote groep. Wil je even helemaal ontsnappen aan de alledaagse stress en drukte, dan ben je bij Relax.nl op het goede adres.

Je vindt hier een totaaloverzicht van yogavakanties én workshops in Nederland, Europa en ook Azië en Afrika. Reizen passend binnen ieders budget. Het grote voordeel van het reisplatform is dat je een reis direct reserveert bij de aanbieder, zonder tussenkomst van een reisbureau of van Relax.nl.

InspiratieRelax.nl logo

Ben jij je voor een yoga vakantie aan het oriënteren, neem dan zeker een kijkje op Relax.nl. Momenteel zijn de reizen naar Frankrijk, Ibiza en binnen Nederland erg populair en zijn de weekenden erg in trek. Dus voor een yogavakantie hoef je zeker niet ver te reizen of lang van huis te zijn.

Jouw reis op Relax.nl

Ook leuk. Als je zelf een professionele yogastudio of welnesscentrum hebt en yoga(minded) reizen aanbiedt, dan kun je deze gratis extra onder de aandacht brengen op Relax.nl. Dat doe je heel eenvoudig via ‘plaats zelf een reis advertentie‘. Of stuur een mail naar contact@relax.nl voor meer informatie.

The post Vind je yoga vakantie op Relax.nl appeared first on Oh My Yoga.

Comments